Middag på under 30 minutter med Kriss Loves Food
Lær å lage en rask og enkel hverdagsmiddag med gode råvarer.
Sprø panko tofu, lun tomatsaus og perfekt kokt pasta - Kriss loves food lærer deg å lage en av sine favorittretter på Oslo Vegetarfesival.
– Jeg har testet mange ulike måter å tilberede tofu på og falt virkelig for denne panerte varianten. Den gir en skikkelig crunchy kontrast til pastaen med tomatsaus. I tilegg er den veldig enkel å lage, sier Kristoffer Tvilde, som står bak Krisslovesfood.
Han forteller at han vil vise deg hvor anvendelig tofu er når du skal lage proteinrik fastfood. Og hvor enkelt det er å lage en knallgod tomatsaus, genial til å bruk opp rester fra kjøleskapet.
– Jeg håper kurset bidrar til at du tenker litt på den slitne gulroten som ligger bakerst i kjøleskapet neste gang du lager middag, sier han.
Kristoffer fra Kriss loves Food er så god til å dele smarte tips og lager nydelige oppskrifter!