søndag kl. 15:00 - 16:00 Hovedscenen

Pizzakurs med Polarhagen

Smak på Polarhagen´s fantastisk gode pizza!

Pizza stekes ute i Lofoten med fjell i bakgrunnen

Visste du at Norge er verdensmester i pizzaspising? Men hva om hver bit også kunne gjøre en forskjell for dyrene og planeten?

Lisa og Parsa Massahi fra Polarhagen i Lofoten har gjort pizza til sitt sterkeste verktøy for endring – ikke gjennom debatt, men gjennom uimotståelig god mat. Bli med på et smakfullt kokkekurs der Parsa deler sin lidenskap for pizza, dens historie og hvordan de bruker den som aktivisme på gården.

Se, lær og smak deg gjennom hele prosessen – fra fordeig til perfekt vedfyrt, vegansk pizza.

Kom sulten, gå inspirert!

Lisa og Parsa Massahi utenfor drivhuset i Polarhagen

Parsa Massahi

Parsa Massahi er utdannet kokk, har jobbet på restauranter både i Oslo og i Danmark, og studert økologisk landbruk i Danmark. Lisa og Parsa driver en vegansk, biodynamisk grønnsaksgård i Lofoten. "Kan vi dyrke grønnsaker her, finnes det få unnskyldninger for ikke å gjøre det andre steder." - Lisa Massahi.