Dyrking i Nord
Lær om hvordan man dyrker grønnsaker i Nord-Norge!

Med kjærlighet, midnattssol og rå stahett driver Lisa og Parsa Massahi en vegansk, biodynamisk grønnsaksgård i Lofoten. Paret bruker tradisjonelle, økologiske metoder, blander, trikser og mikser og eksperimenterer med lekent sinn og nysgjerrighet. Målet er å dyrke frem en landbruksmodel, som respekterer og ivaretar mennesker, dyr, planter, mikroliv og kloden.
Kom og hør Parsa fortelle om gården i Nord, erfaringer til nå og veien videre. Kanskje du vil bli en del av det nye jordbruksskiftet?
"Kan vi dyrke grønnsaker her, finnes det få unnskyldninger for ikke å gjøre det andre steder." Lisa Massahi

Parsa Massahi
Parsa Massahi er utdannet kokk, har jobbet på restauranter både i Oslo og i Danmark, og studert økologisk landbruk i Danmark. Lisa og Parsa driver en vegansk, biodynamisk grønnsaksgård i Lofoten.